Вуду Попај у Нишу представио свој роман „Тужна земунска прича“

Нишлијке и Нишлије имале су прилику да се упознају са новим романом познатог музичара и књижевника Вуду Попаја. „Тужна земунска прича“ представљена је у клубу Салун 1995, у организацији Студентског културног центра Ниш. 

О роману су говорили аутор Вуду Попај и уредник издања Карло Астрахан.

„Пишући ову комплексну, исповедну књигу и сећајући се свих мучених епизода његовог олујног живота, Вуду Попај кроз низове пелин реченица исплакао је све оне старе сузе које су запеле негде у сећањима“, наводи Астрахан.

Поред овог, бројној публици представљена је и књига „Вуду приче“, а осим о књижевности, разговарало се о музици, култури и животу.

Раденко Стојановић – Вуду Попај је публици пре свега познат као хип-хоп музичар који је током каријере објавио шест студијских албума са хитовима што су „Није ти фазон“, „Карантин“, „Катрин“.

Осим музике написао је и књиге „Арго ембарго“ (1995), „Разгледнице из бумеранга“ (2003), „Скупљачи перја рано лете“ (2005), „Од појаса наниже“ (2008), „Ледена завеса“ (2011), „Није ти фазон“ (2012), а сада и „Тужна земунска прича“ и „Вуду приче“ (2024).

Издавач романа је кућа „Liberlend“ из Београда.