Концерт Николе Пејаковића Коље у дворишту Универзитета

Сценариста, редитељ, глумац и музичар Никола Пејаковић Коља 16. септембра одржаће концерт у Нишу, у дворишту Универзитета од 20 часова.

Пејаковић је статус култног аутора српског блуза почео да гради албумом “Мама, немој плакати” (2001), а стрпљиво га је учвршћивао следећим “Коља” (2009), трећим, искупљујуће-љубавним албумом “Гробовласници” (2013) и одлично прихваћеним “4 Прста” (2018), са кога су се издвојиле “Може мало сутра”, “Ала је леп овај свет”, “Сваку ноћ је исти мрак” и “Живот је сан”. Велику популарност задобила је нумера “Мексиканац”, објављена 2020. године а Коља тренутно у студију припрема нови сингл који ће се ускоро појавити у издању Лонг Плаy-а.

Уз Кољу наступају врхунски музичари – гитариста Воја Аралица, клавијатуриста Иван Алексијевић, басиста Милан Павковић и бубњар Сале Ранковић, уз пратњу трубача Немање Бановића и саксофонисте Кристијана Млачка.

Улазнице у претпродаји по цени од 1000 динара преко продајне мреже Тицкетс као и на локацијама у Нишу: Ирски паб и CD Sound. Цена карте на улазу биће 1200 динара.